"Ik had al zoveel geprobeerd, maar mijn klachten bleven terugkomen."

Mijn verhaal

Ik ben Rowena, geboren in 1987, verloofd met professioneel MMA-vechter Remco en moeder van Leilani (2017). Met z’n drieën wonen wij in Hoogvliet onder Rotterdam. Ik wil mijn verhaal met jou delen, welke hordes ik overwonnen heb en vooral wat ik gedaan heb om dit te veranderen. Hierdoor zit ik weer lekkerder in mijn vel en heb ik nu zelf de regie over mijn leven.

Ik hoop je hiermee te inspireren en vooral ook in te laten zien dat je echt zèlf iets aan je ‘problemen’ en/of je gezondheid kunt doen. Pak de oorzaak aan, niet de symptomen.

De oude Rowena

 • Altijd moe
 • Sliep maar 3 uur per nacht
 • Extreme buikklachten
 • Galstenen
 • PMS
 • Zware depressies
 • Burn-out
 • Heel veel stress
 • Constant hoofdpijn
 • Enorm gespannen lijf
 • Veel ontstekingen in gewrichten en pezen
 • Te zwaar
 • Heel onzeker
 • Zichzelf helemaal kwijt

Nu ik dit allemaal zo onder elkaar zie staan, vind ik het een vrij heftig lijstje. En dit speelt eigenlijk al sinds de puberteit in meer of mindere mate. Mijn dieptepunt was toen ik tijdens mijn zwangerschap in een zware depressie zat, ik daarna in 1 jaar tijd 3 keer geopereerd ben en mijn buikklachten zo erg werden dat ik eigenlijk niks meer normaal kon eten zonder gigantische buikpijn en kramp. Artsen wisten niet goed wat ze met mij aan moesten, want volgens de reguliere testen was ik volkomen gezond.

Dit moest anders, ik werd er niet gezelliger op. En ook voor mijn dochter was ik niet de moeder die ik wilde zijn en die zij verdiende. Ik wilde voor haar een ander voorbeeld zijn.

Ergens beginnen

Ik moest ergens beginnen, en ik wist dat wanneer mijn hoofd weer wat rustiger was, mijn lichaam ook minder klachten zou ervaren. Ik ben in behandeling gegaan bij een psycholoog en een psychiater, die mij anti-depressiva voorschreven om de scherpe randjes van mijn emoties af te halen. Wat ze er niet bij vertellen is dat het overal de scherpe randjes van afhaalt en ik dus eigenlijk niks meer voelde. Ik heb toen het heft in eigen handen genomen en ben veel gaan lezen en methodes op mezelf uit gaan proberen. Toen kwamen de oliën op mijn pad. In eerste instantie werd er contact met mij opgenomen om het te gebruiken in mijn praktijk als kinder- en opvoederscoach.

Ik was wat sceptisch, en wilde het eerst zelf uitproberen voordat ik het ook aan zou bieden in mijn praktijk. Ik kon de oliën en een diffuser voor een tijdje lenen en ik ben het voor alles wat ik maar kon bedenken gaan gebruiken. Ik had een roller voor mezelf gemaakt om mij gedurende de dag te ondersteunen met mijn emoties. Mijn dochter sliep slecht ’s nachts en had veel nachtmerries. Na 2 dagen met de diffuser slapen, kon ze weer heerlijk rustig slapen (en wij ook). En Remco wilde iets proberen om hem wat meer focus te geven tijdens trainingen en wedstrijden. Ook voor hem heb ik met succes de oliën in kunnen zetten.

Ook de kinderen tijdens mijn lessen zijn fan van de oliën. “Ik ruik de Relax Kids al!” hoorde ik laatst in de gang. De oliën hebben een rustgevend effect op de kinderen en het inzetten van steeds dezelfde oliën geeft al gelijk de herkenning van wat er gaat komen, waardoor ze al rustiger beginnen aan de les.

Life changing!

Ik ben steeds meer klachten gaan aanpakken met de oliën. Als ondersteuning van mijn emotieklachten heb ik verschillende rollers gemaakt die mij helpen met beter slapen, rustiger worden in stressvolle situaties en die mij een oppepper geven.
Ook mijn hormonen heb ik weer meer in balans kunnen brengen met de oliën na mijn zwangerschap, waardoor veel andere klachten (niet alleen de PMS) ook al een heel stuk minder werden.
Voor mijn nekklachten werkt het pijntrio perfect en ook tijdens het hooikoorts seizoen heb ik met het allergie trio geen last gehad dit jaar.
In combinatie met gezonde voeding, geen gluten en lactose en intermittend fasting, begin ik ook mijn gewicht onder controle te krijgen.
Ik heb een doel gesteld om volgend jaar de halve marathon te gaan lopen in Disneyland Parijs en met het pijntrio in de aanslag weet ik dat het hardlopen ook weer moet gaan lukken.
 

Gezonde mindset

Hetgeen wat mij nog het meest overtuigd heeft, was na een buiktest erachter komen welke oliën mijn lichaam nodig had om mij te helpen weer in verbinding te komen met mijn ware ik. Weer dichterbij mezelf te komen. Deze oliën zou ik 30 dagen moeten gebruiken en al na de tweede dag komen er kansen op mijn pad waardoor ik weer ging geloven in mijn missie en visie die ik heb voor mijn praktijk. Er ontstaan nu hele mooie samenwerkingen.

Zonder de oliën had ik deze stappen niet gezet en was dit niet ontstaan. Hierdoor heb ik ook mijn anti-depressiva kunnen afbouwen en zal ik die ook nooit meer slikken.

Ik ben weer mijn leven in eigen handen aan het nemen. Heel langzaam los aan het komen van oude patronen en overtuigingen die van generatie op generatie doorgegeven zijn. Ikzelf ben verantwoordelijk voor mijn eigen leven, en ik ben de enige die hier verandering in kan brengen.

Deze realisatie en gelijk er actie op ondernemen heeft mij sterker gemaakt.

Vervang je medicijnkastje

Door de oliën ben ik van veel medicatie afgekomen. Ik gebruik geen anti-depressiva meer, geen medicatie meer voor mijn onrustige en beschadigde darmen, geen hooikoorts tabletten meer en ook geen ibuprofen of paracetamol meer. Ook voor mijn dochter heb ik veel dingen weggedaan en vervangen door de oliën. Zo maak ik zelf een “luuf” voor haar wanneer ze verkouden is en heb ik een roller voor haar gemaakt die haar helpt tijdens het griepseizoen en wanneer ze buikpijn heeft en een die haar helpt met slapen. Ze vraagt nu zelf ook regelmatig om de olie om te smeren.
 

Ook benieuwd wat dit voor jou kan betekenen?

Benieuwd waarmee ik mijn olie-avontuur mee gestart ben? Ik heb een blog geschreven over de oliën uit de Starterkit en hoe ik deze gebruik. Het is niet ingewikkeld, je moet alleen beginnen. En dan is dit pakket echt de beste investering. Een grote uitgave, ja dat was het voor mij ook! Maar het is de beste investering in mijn gezondheid geweest, dan alle ziekenhuiskosten die daarvoor gehad heb. Ga het gebruiken en kijk wat bij jou past. Alleen al de diffuser in huis hebben en zo laagdrempelig met de oliën te beginnen is al heel fijn. Om zo al veel meer rust, blijheid of juist meer energie te ervaren? Je immuunsysteem een opkikker geven of een mixje voor de snottebellen en het gekuch in de diffuser te doen of lekker op je borst te smeren. Als je eenmaal begint, dan wil je niks anders meer!
 

Ben jij ook toe aan de eerste echte stap om jouw zelfhelendvermogen te ondersteunen, net als ik dat heb gedaan? Ik kan je hierbij helpen. Door mijn eigen ervaringen en mijn kennis coach ik jou bij het gebruik van de oliën. Wanneer je begint met de starterkit, heb je echt iets waardevols in handen waar je heel veel kanten mee op kan. Maar ook beginnen met een enkele olie speciaal voor jouw probleem is mogelijk.

Doe de investering en KIES voor jezelf! Heb je vragen? Mail me gerust: info@orendaoils.nl